Jesteś tutaj:

Ręczne mycie naczyń

Boberex

upload/temp/2228127_1_prod_chemia_hk_SP-06_Boberex.jpgSkoncentrowany standardowy, lekko kwaśny płyn do ręcznego mycia naczyń na bazie anionowego środka powierzchniowo czynnego o zapachu owocowej gumy do żucia. Dzięki obniżeniu napięcia powierzchniowego wody oraz doskonałej zdolności zwilżania skutecznie usuwa zanieczyszczenia pochodzenia spożywczego, tłuszcz, brud, odbarwienia po kawie i herbacie, jak również zapobiega żółknięciu naczyń z tworzyw sztucznych.Doskonale myje naczynia szklane, emaliowane, stalowe i aluminiowe.

 

Zastosowanie

mycie ręczne

 

Naczynia kuchenne.

 

  • stężenie 10-50 ml / 1 l wody;
  • stare zaschnięte tłuszcze 100 ml/10 l wody;
  • temperatura wody 40 °C;
  • koncentrat - temperatura wody od 20 °C;
  • podawać przez dozownik;
  • spłukać czystą wodą.

Można stosować koncentrat.